+385 (0)95 52 52 661 +385 (0)95 52 52 661 info@zastita.hr

TZ MJESTA IGRANE

Službeni kontaktni podaci službenika za zaštitu podataka:

  • adresa: Vrtina 153, HR - 21329 Igrane
  • telefon: +385 (0)21 627 801
  • e-mail: tz-igrane@st.t-com.hr

Uredovno vrijeme za rad sa strankama određuje se od ponedjeljka do petka od 07:00 do 15:00 sati.

Politika zaštite osobnih podataka

Molimo vrlo pažljivo i potpuno pročitajte Politiku zaštite osobnih podataka (dalje u tekstu: Politika). Molimo Vas da Politiku povremeno provjerite s obzirom na moguće izmjene koje će biti prikazane na stranici. 

Pristupom na našu web stranicu potvrđujete da ste pročitali, razumjeli i da se slažete sa svim uvjetima povjerljivosti podataka i načinima korištenja. Vaši osobni podaci ne prikupljaju se pregledavanjem naše službene web stranice.

Službenom web stranicom www.igrane.org upravlja voditelj obrade - TURISTIČKA ZAJEDNICA MJESTA IGRANE sa sjedištem u Igranima na adresi: Vrtina 153, OIB: 13075682913. 

TURISTIČKA ZAJEDNICA MJESTA IGRANE prikuplja podatke o ispitanicima koji su potrebni za ispunjenje usluga koje pružamo te se obvezujemo zaštititi osobne podatke sadašnjih i budućih ispitanika u skladu sa UREDBOM (EU) 2016/679 EUROPSKOG PARLAMENTA I VIJEĆA O ZAŠTITI POJEDINACA U VEZI S OBRADOM OSOBNIH PODATAKA I O SLOBODNOM KRETANJU TAKVIH PODATAKA (GDPR) (dalje u tekstu: Uredba). Obrada podataka podliježe zakonitoj obradi na temelju članka 6. Uredbe. 

Svi podaci o ispitanicima strogo se čuvaju i dostupni su samo zaposlenicima kojima su ti podaci nužni u obavljanju svojih dužnosti. Svi zaposlenici TURISTIČKE ZAJEDNICE MJESTA IGRANE odgovorni su za poštivanje načela obrade osobnih podataka i zakonitosti obrade.

TURISTIČKA ZAJEDNICA MJESTA IGRANE prije zaprimljenih podataka od ispitanika, informira ispitanika o zakonitosti obrade, uvjetima, svrsi za prikupljanje i obradu podataka kao i podacima o voditelju ove obrade, kontaktnim podacima službenika za zaštitu podataka, pravnom osnovu za obradu podataka, primateljima ili kategorijama primatelja osobnih podataka prema potrebi, razdoblju u kojem će se osobni podaci pohranjivati ili kriterijima kojima se utvrđuje to razdoblje. Osim u navedenu svrhu, Vaše podatke ne dajemo, ne iznajmljujemo, ne prodajemo niti ustupamo trećim privatnim i pravnim subjektima i trećim zemljama.

O načinu korištenja prikupljenih podataka, daje se ispitanicima mogućnost izbora o uporabi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se mogu koristiti za marketinške kampanje. 

Sva pitanja u vezi s obradom osobnih podataka, zahtjeve za ispravak, brisanje, ograničenje i prigovor, molimo uputiti prema službeniku za zaštitu podataka.

Zakonodavni okvir

Dokumenti

Naziv Preuzmi

ZAHTJEV-ispitanika-na-ispravak.doc

ZAHTJEV-ispitanika-na-pristup.doc

ZAHTJEV-ispitanika-o-povlacenju-privole.doc

ZAHTJEV-ispitanika-za-pravo-na-brisanje-pravo-na-zaborav.doc

ZAHTJEV-ispitanika-za-pravo-na-ogranicenje-obrade.doc

ZAHTJEV-ispitanika-za-pravo-na-prigovor.doc